Minden ami

Gamein Systems

„A Gamein systems egy kezdeményezés volt ami össze akarta fogni az esport szereplőit de financiális alapok nélkül ez a kezdeményezés hidegre lett rakva. Alapvetően e-sport tartalom gyártásával foglalkoztunk az elmúlt 10 évben de az igények változásával mi is idomultunk.

Vélhetően azért vagy itt mert valamilyen tartalomgyártással kapcsolatos igény merült fel, és erre keresel megfizethető megoldást.

Összefoglalom a szolgáltatásunkat :

„Mi az a fapados repülő vagyunk akivel pont ugyanúgy el tudsz jutni A-ból B-be mint a business classal csak a felesleges költségeket kihagyjuk a matekból.                     

Rólunk

A Gamein Systems természetesen továbbra is foglalkozik e-sport tartalom gyártásával de bővítettük a szolgáltatásainkat  a magán és a business szektor igényeinek megfelelően. Itt vagyunk ha céges eseményt publikálnál, versenyt közvetítenél, egy webinárt akarsz összedobni, terméket akasz bemutatni.  Akármit is szeretnél ha egy webcamnál több az igény valószínűleg tudunk segíteni. Fontos, hogy nem az eseményed szervezésével foglalkozunk hanem a közvetítésével.
Ha kivitelezőt keresel akkor nem mi vagyunk a megfelelő választás. 

Rendezvény

Partner

Megtekintések

ez itt már csak egy szám,
nem követjük mi sem.
Értsd az üzenetet : SOK

Filozófia

Általában mindenki professzionális megoldást keres.

Meg van a project, ki vannak osztva a feladatok, már csak meg kell valósítani. Ilyenkor jön az a rész, hogy árakat kértek be különböző kivitelezőktől.

Megvizsgálod a büdzsét és rájössz, hogy ez így annyira nem király, kellene egy olcsóbb alternatíva.

 A piac jellemzően itt 2 részre szakadt. Van Sanyi a szomszédod aki megcsinálja neked két rekesz sörért, meg van az a cég a menő honlappal aki azt mondta egy napra hogy 4 milla nettó.
Sanyival nem akarsz kezdeni semmit mert nem akarod ,hogy szar legyen az adás ám 8 millád sincs a 2 napos projectre. 

A vevők általában nem tudják mik a lehetőségek a cégek meg nem erőltetik a jelentősebb tájékoztatást ezügyben.
Megjön az ajánlat, minden csilli és villi csak hát 4db 4k-s kamera van az ajánlatban 4 operatőrrel egy teljes vágócsoporttal + egy kisebb hadsereggel a háttérmunkákra. 

 

 

 

Erre rájönnek az eszköz bérleti díjak / nap, meg valami szolgáltatási díj + áfa +3 random nem is érted a tételnevét dolog. Te meg a facebookon akartál közvetíteni 720p-ben 2×4 órát 😀

Azért tudunk olcsók lenni mert tudjuk hol a határ, és nem akarjuk rádsózni azt amire nincs szükséged.

Aggódsz, hogy olycsó húsnak híg a leve? Tök jogos.
De megnyugatásul feldobtunk egy Partnerek és egy Rendezvények fület a menübe, hogy kicsit körbe tudj nézni.

NEWS

iTHR – 2021 Első league kupája így zajlott.

Ákos "Pierce" Németh